Hemifrån

Vinn tävlingar

Bli en vinnare

Om du vill tjäna stora pengar utan ansträngning är det så klart lockande att köpa lotter eller satsa pengar spel. Men som du säkert redan inser är chansen att du ska vinna stora summor minimal för att inte tala om risken för att fastna i ett spelberoende. Det är inget vi på Mera Cash står bakom eller vill uppmuntra till.

Däremot så kan du delta i olika tävlingar som inte kräver att du satsar pengar utan bara lite av din egna tid. Vi menar inte sådana mail som du säkert får i din skräppost. De lockar om fina priser men är egentligen förtäckta annonser och för att delta i ”tävlingarna” måste  du lämna ut ditt telefonnummer och godta att telefonförsäljare kontaktar dig.

Ett exempel på tävlingar där du faktiskt kan vinna pengar är sådana som anordnas av radiokanaler. Flera kanaler ar ett smart sätt att dra in fler lyssnare på och det är genom att anordna tävlingar där lyssnarna ska hålla utkik efter en viss låt och så får de hör låten ska de ringa in. Just nu har Rix FM den typen av tävling. Var 12:e person som ringer in när en viss låt spelas vinner 1000 kronor och tävlingarna går 5 gånger varje dag. Det skadar inte att försöka…

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sälj ditt hår

april 16, 2018

Resa med SJ

april 19, 2018