Hemifrån

Tjäna pengar genom appar

Ladda ner appar och utför uppdrag

Ett väldigt enkelt sätt att tjäna lite extra pengar på är genom att ladda ner en app till mobilen som betalar dig för att göra enkla uppdrag. I det här inlägget tar vi endast upp sådana appar där du ska göra väldigt enkla uppdrag. Det finns väldigt många appar att välja på och vid en snabb sökning i Appstore och Google Play framkommer att i Google Play finns det betydligt fler än hos Appstore. Hos den senare är det dock väldigt många appar som saknar betyg eller som har dåligt betyg.

Vi har valt ut några enstaka från Appstore som har fått bra betyg av användarna. Vi själva använder dessa appar. Att vi inte lyfter fram andra appar betyder inte att de inte är bra, det betyder bara att vi inte testat dem själva och / eller att de i princip är identiska med de vi redan använder.

Money App och Make Money

Apparna Money App och Make Money innehåller i princip identiskt innehåll. Exempel på uppdrag man kan utföra är att:

  • checka in dagligen och få 20 poäng
  • bjuda in vänner (100 poäng)
  • registrera dig hos Casumo Casino, sätt in minst 10 euro och satsa på ett spel (16 226 poäng)
  • spela Game of Heroes och nå rank 20 (6 151 poäng)

Utbetalning sker till Paypal-konto och lägsta gräns för utbetalning är 5 euro (6 500 poäng).

Zap Surveys

Den här appen kanske borde höra hemma i inlägget enkäter istället men vi har valt att placera den här eftersom det är väldigt sällan som man faktiskt får svara på en enkät. Oftast samlar man några cent här och där genom att klicka. Det tar längre tid att samla pengar med den här appen än med exempelvis OpinionApp och gränsen för utbetalning ligger högre –  25 dollar jämfört med 10 dollar. Å andra sidan har appen fått goda omdömen av sina användare.

Utbetalning sker till Paypal eller kan lösas in mot presentkort hos Amazon.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis resa

augusti 4, 2018