Hemifrån

Svara på enkäter

Tjäna pengar på undersökningar

Ett rätt så kul tidsfördriv som du dessutom kan tjäna lite pengar på är att svara på enkäter. Du kan göra det var som helst och när som helst med din dator eller mobil. Men hur mycket kan du tjäna ihop? Det varierar väldigt mycket. De som erbjuder personer att skriva upp sig nämner tusenlappar varje månad och det är väldigt sällan man kommer upp i sådana summor. Vi har provat att tjäna pengar på detta sätt ett bra tag nu och allt som oftast dyker det upp ett meddelande om att man inte passar in för just den typen av undersökning eller att undersökningen är stängd eftersom de redan in fått tillräckligt många svar. Vi har även försökt att skriva upp oss på så många paneler som möjligt men det har inte lett till att vi kunnat dra in fler pengar.

Hur som helst finns det en app som du kan ladda ner i App store till Iphone eller Google Play till Android-mobiler. Den heter Opinion App och hos den samlas alla paneler som du är med i och som drivs av Cint eller Nepa. Du får då en överblick över alla på ett och samma ställe. När du kommit upp i minsta summa för utbetalning, vilket brukar vara 100 kronor, begär du utbetalning med ett klick till ditt Paypal-konto. Har du inte Paypal? Skaffa ett konto här. Du kan även välja att få betalt i form av biobiljett, presentkort till exempel eller att skänka pengarna till välgörenhet. Alternativt kan du svara på dessa undersökningar när du får email från panelerna.

Vi kommer att lista de paneler som vi själva skrivit upp oss på längre ner i detta inlägg.

En annan pålitlig sida som betalar ut ersättning om du svarar på deras enkäter är Mobrog. De har även en app som du kan ladda ner om du föredrar att svara där istället för på mail. Även deras lägsta gräns för utbetalning är 100 kr till Paypal.

En ny tjänst som vi precis gått med i är Din åsikt. Där har vi dock ännu inte kommit upp i tillräckligt hög summa för att kunna begära en utbetalning.

Länkar till paneler:

Mobrog

Ipsos i-say

Blocket-panelen

Pricerunner-panelen

Nordic panel

Feber-panelen

Tyckomtv-panelen

Rese-panelen

Discovery-panel

Panel +

Musikjuryn-panelen

Telluspanel

Föreningsliv (Mantap Global AB)

Damernas värld

Hem & Antik-panelen

Gods och gårdar

Sköna hem

Exquiro-panelen

Family living

Blueberry land

Din åsikt

Sample unite

Smart opinion

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sendoo

mars 18, 2018

Bli försöksperson

mars 24, 2018