Varning

Skicka email – undvik

Varning för att skicka email

Om du som vi brukar söka efter nya sätt att tjäna pengar på online har du kanske kommit över hemsidor som lovar att ge dig betalt om du skickar email åt dem. Enligt hemsidorna är allt du behöver göra skicka email upp till 30 minuter per dag och tjäna upp emot 500 dollar för besväret. Låter det för bra för att vara sant? Det är det.

Om det är något vi har lärt oss så är det att det finns inga säkra och snabba genvägar till att bli rik – åtminstone inte om man vill använda sig av lagliga metoder. Verkar det vara för enkelt och lätt då är det något lurt och det är det även bakom de här hemsidorna. Det de inte nämner i första hand är att du måste bli medlem först och det kostar mellan 25 och 75 dollar. Varför ska man ens behöva betala för att få ett arbete? Som om inte det var illa nog lurar hemsidorna sina användare att köpa extra tillägg för att kunna låsa upp extra information och dylikt. En del har tyvärr spenderat 2000 dollar innan de insåg att de blivit lurade.

Hur känner du igen hemsidorna? Förutom det som nämnts ovan brukar det röra sig om enkla hemsidor utan någon vidare uttänkt design. Och de brukar ha videos där ”användare” vittnar om hur mycket de har tjänat på att skicka mail. Problemet är att personerna i dessa videos är fake. De är i själva verket skådespelare. Om du söker på flera hemsidor av samma typ kommer du snart att känna igen skådespelarnas ansikten…

Exempel på en hemsida som du bör undvika är denna.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ät framför kameran

april 25, 2018

Läs email

april 28, 2018