Spara pengar

Shoppa!

Shoppa och få pengar tillbaka

Det kanske verkar märkligt att placera inlägget Shoppa i kategorin Spara pengar. Det är ju aldrig gratis att shoppa? Nej det är inte det men om man använder sig av någon av alla de cashback-siterna som dykt upp de senaste åren så får du faktiskt pengar tillbaka för det du handlar för – utan ansträngning.

Den tjänst som vi själva har använt oss mest utav är Refunder och vi har absolut inget att anmärka på när det gäller denna tjänst. Den håller precis vad den lovar. Genom att logga in på Refunder och därifrån klicka sig vidare till den butik man vill handla ifrån registreras köpet hos dem och efter ett tag får man ersättning insatt på sitt konto hos dem. Svårare än så är det inte! När du sedan vill ta ut pengarna begär du med ett klick ut dem antingen till ditt bankkonto eller paypal. Efter bara någon dag har du pengarna hos dig.

Refunder har även en knapp som du kan installera i din webbläsare (funkar bra med Chrome till exempel). Så fort du är inne på en sida som är ansluten till Refunder ploppar det upp en ruta som påminner dig om att du kan få cash-back genom dem. Det är bra för då slipper du själv ha koll på vilka butiker som är anslutna. Rekommenderas varmt!

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fiverr

mars 14, 2018

Hyr ut din bostad

mars 15, 2018