Hemifrån

Sälj skönhetsprodukter

Bli skönhetskonsulent

Ett sätt att tjäna extra pengar på är att sälja skönhetsprodukter såsom make-up, produkter inom hårvård, hudvård och kroppsvård. Du behöver oftast inte ha någon särskild utbildning för att kunna göra det och inte heller någon erfarenhet. De företag som söker säljare går främst efter personlig kompetens och efter hur duktig man är på att sälja. De erbjuder dessutom ofta kompetensutvecklingar åt sina konsulenter.

Fördelen med denna typ av arbete är att du har stor frihet att lägga upp ditt arbete. Du kan kanske välja mellan om du vill sköta försäljningen online eller genom att bjuda in intresserade kunder för små event. Oftast kan du bestämma själv över dina arbetstider och över hur mycket tid du kan och vill lägga ner.

Den största nackdelen är såklart osäkerheten. Du garanteras inte någon fast lön utan är helt beroende av provisionen på det du lyckas sälja. Detta beror på att du egentligen inte är anställd av företaget utan en frilansande konsulent. Säljer du ingenting tjänar du ingenting heller trots den möda du har lagt ner.  Ha därför rimliga förväntningar om du försöker dig på att sälja skönhetsprodukter. Förvänta dig inte att bli rik över en natt bara för att du har hört talas om någon annan som lyckats bli det och säg inte upp dig om du redan har en anställning för att göra detta på heltid.

Gå med i Oriflame och börja tjäna pengar du med!

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hyr ut dina ägodelar

mars 15, 2018

Chattoperatör

mars 17, 2018