Övrigt

Mystery shopper

Bli en mystery shopper / testare

Genom att skriva upp dig hos hemsidan Bare Associates International Ltd kan du testa olika produkter som en så kallad mystery shopper, dela med dig av dina åsikter och få betalt. Utbetalning sker till ditt bankkonto eller till din paypal-adress.

Exempel på ett uppdrag som är aktuellt just nu är att uppsöka en bilbutik i Stockholm och visa intresse för en av två specifika bilar. Säg att du är intresserad av att köpa bilen om du kan göra en bra affär (såsom finansiering, rabatt, gåvor). Först måste du be om priset för bilen i kontanta pengar. När du fått det ska du fråga om det går att byta in din gamla bil och vad det nya priset i så fall skulle bli. Efter det frågar du bilsäljaren vilka de bästa finansieringsvillkor de har att erbjuda. Du måste be att få samtliga priser i skriftlig version och ta gärna foto från besöket i bilbutiken som bevis på att du varit där. Beräknad tidsåtgång är totalt upp till 1,5 timmar och för det får du 65 kronor i ersättning.

De uppdrag som finns tillgängliga i Sverige hittills är tyvärr bara i Göteborgs- och i Stockholmsregionen men kanske kommer detta att sprida sig till andra orter i landet.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

GFK-panelen

april 5, 2018

Bli modell

april 7, 2018