Sälj begagnat

Loppis

Sälj på loppis

Loppis är inte bara ett bra sätt att fynda saker på – du kan tjäna pengar genom att sälja på loppis. Antingen anmäler du dig till något loppis nära dig eller så kan du ordna ett eget loppis på din garageuppfart eller gård. Men förvänta dig inte att bli rik. De flesta som går på loppis är mycket vana vid att pruta och är du inte beredd att sälja till de låga priser de vill betala går de vidare någon annanstans… Om du har dyra saker som du inte vill sälja billigt är det bättre att du inte försöker sälja dem på loppis. Välj hellre att annonsera online (se även inlägget Var ska jag sälja vad).

På en del ställen erbjuder arrangören hyra av bord att lägga upp sina saker på, andra gör inte det. Klädställningar och galgar brukar man få ta med själv om man vill hänga upp sina kläder.

Ett sätt att undvika bord och ställningar är de så kallade bakluckeloppisarna eller bagageloppisarna som finns på olika orter i Sverige. De brukar hålla till utomhus på en stor parkering. Man hyr en plats, kör dit, öppnar bakluckan och säljer direkt från bilen. Mycket smidigt och brukar vara välbesökt 🙂

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Var ska jag sälja vad?

mars 12, 2018