Hyr / hyr ut

Hyr ut din bostad

Hyr ut din bostad

Ett smart och relativt enkelt sätt att dra in lite pengar är genom att hyra ut din bostad. Varför låta din bostad stå tom när du åker iväg på en semester? Hyr ut den istället och tjäna lite pengar på kuppen. Det finns en del bra sidor där du kan hyra ut din lägenhet eller hus och sidorna erbjuder säkra betalningar och trygga lösningar för eventuella olyckor under hyresperioden. Den kanske största och mest kända sidan är Airbnb. Här kan du lägga ut din bostad för uthyrning och själv ange önskat pris, hur många nätter du vill hyra ut med mera. Tänk på att kontrollera med din hyresvärd eller bostadsrättsförening först om det är okej med en uthyrning! Många hyresvärdar godkänner inte uthyrning genom airbnb.

Airbnb är perfekt även för dig som vill hyra en bostad under semestern. Priserna är oftast mycket lägre än för att hyra ett hotell. På vissa orter kan du hyra ett helt hus för under en 1000-lapp per natt och du får njuta av en avskildhet som ett hotell aldrig kan erbjuda.

Airbnb lämpar sig kanske bättre för dig som vill hyra ut då och då. Vill du hyra ut längre perioder kan det vara värt att börja med annonsering hos Blocket Bostad eller i någon lokal Facebook-grupp.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Shoppa!

mars 15, 2018

Hyr ut dina ägodelar

mars 15, 2018