Hyr / hyr ut

Hyr kläder

Something Borrowed

En smart och relativt ny idé i Sverige är möjligheten att kunna hyra fina kläder istället för att köpa. Det är inte alla som vill eller kan lägga ut stora summor pengar på att köpa dyra kläder särskilt inte om de bara ska användas vid ett tillfälle.

Hos Something Borrowed kan du hyra märkeskläder i olika storlekar och prisklasser. De kategorier som finns tillgängliga i skrivande stund är kläder som kan användas inomhus – alltså inga ytterkläder, skor eller accessoarer. Dessutom tycks det enbart vara kläder för kvinnor.

Du kan välja mellan att hyra plaggen för enstaka tillfällen eller månadsvis som en prenumeration från 599 kr.

I dagsläget går det inte att skicka in sina egna kläder till företaget men de skriver att de planerar att utöka i framtiden så att kunden kan få rabatt om hon skickar in egna kläder till dem. Something Borrowed överväger även tanken på att kunden ska få kunna köpa ett plagg som hon tycker särskilt mycket om.

Förutom att du sparar pengar på att hyra kläder är det bra för miljön. Och ett extra plus för dig som kund är att du inte behöver tvätta plaggen innan du skickar tillbaka dem.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sälj barnkläder

april 7, 2018

Ekonomi för barn

april 8, 2018