Sälj

Etsy

Skapa och sälj

Om du är duktig på att skapa saker kan du skapa din egen butik hos hemsidan Etsy. Etsy samlar folk från hela världen som säljer egentillverkade föremål. En mindre del av annonserna består av begagnade föremål (under rubriken ”vintage”).

Du kanske är duktig på att tillverka egna smycken? Eller är du väldigt duktig på att designa och sy kläder? Fördelen med att skapa ett säljkonto här är att det är lättare för dig att nå ut till många kunder med en gång än om du hade börjat med att göra en hemsida. Det tar tid att skapa en hemsida och göra den attraktiv på Google så att kunderna hittar till dig ,för att inte tala om att det kan vara svårt om konkurrensen är stor från annat håll. Etsy är redan en mycket känd portal med stort antal besökare varje dag.

Du betalar en transaktionsavgift för varje såld vara på 3,5 % till Etsy, därutöver betalar du 4 % + 3 SEK i betalningsavgift.

För dig som inte är intresserad av att sälja är Etsy väl värt ett besök ändå. Du hittar unika saker med personlig prägel från hela världen. Och skulle du gå vidare och göra ett köp kan du göra det med gott samvete – du ger dina pengar till ett litet företag istället för till ett multinationellt företag där du saknar inblick i hur produktionen gått till…

Märks det att vi gillar Etsy? 😉

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bli statist

mars 27, 2018