Spara pengar

Ekonomi för barn

Appen Gimi

Vi gillar verkligen appen Gimi (eller Veckopengen som den hette tidigare). Med hjälp av den kan du som är förälder lära dina barn vardagsekonomi. Du registrerar dig själv som användare och sedan lägger du  till ditt barn. Du matar in barnets ålder, veckopeng eller månadspeng, önskad sparränta och sedan – det roligaste av allt – hushållssysslor som du och ditt barn kommer överens om att hen ska utföra. Ni bestämmer också hur mycket hen ska få i ersättning för varje syssla och datum för utbetalning.

Därefter kan du koppla ditt barn så att hen själv kan se hur mycket som hen hittills har tjänat in, hur lång tid som är kvar till utbetalning och dylikt.

Ett barn bör lära sig att hantera pengar på ett enkelt sätt från tidig ålder och det hjälper den här appen verkligen till med. Rekommenderas varmt!

Författare

zenny1911@yahoo.se

Kommentarer

Anders
maj 13, 2019 kl. 8:45 f m

Varnar för denna app som samlar in en mängd data om dig och dina barn, helt i onödan. Troligtvis för att sälja vidare! Se Gimis villkor nedan:

När du installerar och använder Gimi applikationerna kommer Gimi att inhämta, processa och behålla personlig information från dig och enheter som du använder när du interagerar med Tjänsten. Denna information inkluderar följande: Geo-position, IP-adress, dataanvändning, Enhets-ID eller unik identifikation, enhetstyp, ID för annonsering, annonsdata, unik enhets-token, operativsystem, operatör, uppkopplingsinformation, skärmupplösning, användningsstatistik, versioner av Gimi applikationer som du använder och annan information baserad på din interagering med Tjänsten.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hyr kläder

april 7, 2018

Samla rabatter

april 8, 2018