Hemifrån

DB Advisors

Svara på frågor online

För dig som vill prova på något nytt sätt att tjäna pengar online finns hemsidan DB Advisors där DB står för DataBase. Hur går då frågorna till? Du loggar in på hemsidan och skall varje dag svara på 30 frågor. Frågorna är väldigt kortfattade och består av en bild med en rubrik. Vid sidan av rubriken finns det ett antal olika svarsalternativ. Ett exempel syns på nedanstående bild:

Men här kommer det kluriga. Du ska inte välja det svarsalternativ som du tycker beskriver bilden bäst. Nej du ska välja det som du tror att majoriteten av de övriga deltagarna i DB Advisors har svarat. Om man svarar på alla 30 frågorna får man 1 dollar i bonus oavsett om man svarat rätt eller inte och undersökningarna körs från måndagar till torsdagar. Svarar man rätt tjänar man 0,05 dollar per fråga. Utöver det kan man tjäna extra bonus om man är bland tio i topp eller deltar i ”tournaments” eller ”debates”.

För att kunna begära utbetalning måste man ha tjänat ihop minst 250 dollar. Men det räcker inte utan man måste även vara medlem i Advisors Club vilket i sin tur kostar 240 dollar per år.

Hela konceptet känns väldigt vagt och luddigt för att inte tala om frågorna. Vi gav upp efter en dag. En del negativa omdömen om hemsidan till exempel här är också lite avskräckande. Vill du försöka så är det bara att anmäla dig som medlem. Det är gratis att gå med så du förlorar inget på att pröva.

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sellpy

mars 18, 2018

Sendoo

mars 18, 2018