Spara pengar

Bjud på hotellrum

DIB Hotel

Hemsidan DIB Hotel erbjuder en ny och unik tjänst för oss som gillar resa mycket och bo på hotell. Som medlem hos dem kan du ge bud på hotellrum i den ort du vill resa till. Du väljer ort, datum för vistelsen, storlek på rum och standard och därefter ger du bud på hur mycket du är villig att betala. Ditt bud skickas sedan vidare till de hotell som är listade hos DIB Hotel och som matchar dina preferenser. Det hotell som först accepterar ditt bud vinner auktionen.

Märk väl att du inte vet vilka hotell som ditt bud skickas till och att när hotellet väl har accepterat ditt bud är det bindande och går inte att avboka. En nackdel som vi också märkte när vi försökte prova tjänsten är att det inte går att lägga till fler hotellgäster till exempel barn utan det går bara att välja mellan enkel- och dubbelrum.

Sparar man mycket pengar genom att använda denna tjänst jämfört med annan bokningstjänst? Vi har inte provat att boka fullt ut och kan därför inte uttala oss men när vi gjorde en sökning på Stockholm, 3 stjärnor, dubbelrum med frukost rekommenderades vi av DIB Hotel att lägga ett bud på 817 kronor. När vi sökte fram hotell via Booking.com utifrån samma krav fick vi fram hotell med lägre priser än så – från 525 kronor och uppåt (inklusive medlemsrabatt).

Har du egna erfarenheter av tjänsten? Kommentera och dela gärna med dig 🙂

Författare

zenny1911@yahoo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bli modell

april 7, 2018

Sälj barnkläder

april 7, 2018